Over ons

Iedere ochtend vanaf 7.00 werken wij in ons atelier om de lekkerste Patisserie en Chocolade voor u te bereiden. U mag van ons verwachten dat wij daarbij uitsluitend de beste ingrediënten gebruiken. Dat is echter nog maar het begin.

Het draait juist om de combinatie van de beste ingrediënten, ultiem vakmanschap en creativiteit. Die drie zorgen ervoor dat wij keer op keer verrassende traktaties voor u kunnen creëren.

We zullen er niet geheimzinnig over doen, integendeel! We zijn eigenlijk best wel een beetje trots op ons atelier. Maar wat is ons atelier zonder de toewijding van onze meesterpatissiers en -chocolatiers? Iedere dag staan zij voor dag en dauw in ons atelier om de lekkerste patisserie en chocolade voor u te bereiden.

Van een vakkundig bereide bruidstaart van zes etages hoog, die dezelfde dag nog door ons op locatie wordt bezorgd, tot zeven verschillende, creatieve verjaardagstaarten die op smakelijke wijze worden vormgegeven voor zeven onvergetelijke (en smakelijke!) verjaardagen.

Vanzelfsprekend zorgen onze patissiers en chocolatiers ervoor dat u iedere dag weer kunt genieten van ons dagverse assortiment.